• Első kép
  • Második kép
  • Harmadik kép
  • Negyedik kép

Céginformáció

A Bács-Zöldért több mint 65 éve egy kereskedelmi és szolgáltató vállalat, saját és integrált zöldség-gyümölcs termesztéssel. Kezdetekben, mint tisztán állami kereskedelmi cég az egész hazai frissáru szortiment forgalmazása volt a cég fő feladata. A rendszerváltás után – részvénytársaságként, immár magánszemélyek birtokában - a friss zöldség- és gyümölcstermelő, valamint értékesítő vállalkozás, a közép-magyarországi termőtájra jellemző, kiemelt termékekre specializálódott. Ennek a tudatos portfólióépítésnek köszönhetően, a saját árutermelés mellett is hamar képes volt megbízható termelői, illetve beszállítói kör kiépítésére.

Saját termelésünknek és a termelő beszállítói körrel való szoros kapcsolattartás az alapfeltétele annak, hogy minden vevőnknek testreszabott termelési és szállítási programot tudunk biztosítani. Tisztesség és hűség a társaság munkatársai közt, valamint kereskedelmi partnereink irányába, mindez alapvetően meghatározza a cég üzletpolitikáját. Munkatársaink szorgalma és szenvedélyes munkavégzése, aminek köszönhetjük, hogy a Bács-Zöldért név a szakmában szorosan kötődik az alábbi varázsszavakhoz: friss, ízletes, egészséges, megfizethető. Ahhoz hogy ez a jövőben is így legyen, termelésünk és kereskedelmünk folyamatos belső és külső minőségbiztosítási felügyelet mellett működik. A késztermékeinkben igyekszünk minimálisra csökkenteni a növényvédő-szer tartalmat. A törvényes határértékek betartását független nemzetközi laboratóriumokban elvégeztetett rendszeres vizsgálatokkal igazoljuk.

A hagyományos kertészeti ismereteket kombináljuk a legmodernebb mezőgazdaság tudományi eredményekkel, így tudunk értékes, minőségi frissáruval szolgálni. Számunkra, továbbra is a jövőre vonatkozó kitűzött feladat, hogy a fogyasztókhoz kedvező áron, magas minőségű friss zöldséget és gyümölcsöt tudjunk eljuttatni. Vevőink elégedettsége lehet a legjobb megerősítés abban, hogy jó úton járunk. Munkánk során a fő hangsúly sosem a napi sikereken van, hanem a megteremtett értékeket szeretnénk hosszútávon is biztosítani és kiszélesíteni.

Termékeink